KES-E-R KABELDOORVOERSYSTEEM

KES-E-R KABELDOORVOERSYSTEEM

KDS-SR Schroef kabeldoorvoersysteem

CONTA-CLIP breidt het assortiment van de KES-E-R M50 kabeldoorvoeren verder uit met de M20, M25, M32 en M40 varianten. Met KES-E-R kunnen op een klein oppervlak veel kabels en leidingen, zonder connector, met verschillende diameters worden doorgevoerd. De KES-E-R wordt zonder gereedschap gemonteerd in ronde openingen met wanddiktes van 1,5 mm – 2,5 mm (A) of 2,5 – 4 mm (B). Prik eenvoudig een gat in het membraan om de kabel door te voeren. Het centreerpunt helpt u bij het positioneren van de kabel. DE KES-E-R is vervaardigd uit TPE volgens IP54 beschermingsklasse.

Ik wil meer informatie

  Download de catalogus
  3D Step Files aanvragen
  Ik wil een gratis proefmonster

  KES-E-R is een rond kabeldoorvoer systeem geschikt voor voor kabels, hydrauliekleidingen en luchtslangen zonder connectoren. CONTA-CLIP biedt een breed kostenbesparend assortiment aan producten die een herbruikbaar, alternatief bieden voor wartels. De KES-E-R is vervaardigd uit één basis materiaal: TPE.  Hierdoor is de KES-E-R buigzaam en kan deze kinderlijk eenvoudig in een knockout gedrukt worden van een behuizing of schakelkast.

  KES-E-R muurdikte

  De KES-E-R is geschikt voor behuizingen en schakelkasten met een wanddikte van 1.5 mm tot en 4 mm. Hiervoor zijn twee varianten KES-E-R kabeldoorvoer systemen. De A-variant is geschikt voor wanddiktes van 1.5 mm tot en met 2.5 mm en de B variant is geschikt voor wanddiktes van 2.5 mm tot en met 4 mm.

  De KES-E-R biedt een hoge kabeldichtheid en kan geplaatst worden in behuizingen met M20, M25, M32, M40 en M50 voorstansingen. Er zijn verschillende doorvoer varianten beschikbaar. Met de KES-E-R M50 kunnen maximaal 35 kabeldoorvoeren gerealiseerd worden met een maximale kabeldiameter van 5.2 mm. De maximale kabeldiameter in de KES-E-R kabeldoorvoersystemen is 22.5 mm.

  De KES-E-R doorvoeren zijn streng getest volgens IP54 beschermingsgraad. Dit betekent dat de opening die het KES-E-R kabeldoorvoersysteem afdicht, stofvrij afgedicht is en plensdicht is. De componenten in de behuizing of schakelkast worden volledig beschermd tegen stof. De KES-E-R biedt een bescherming tegen het binnendringen van water tot en met 10 liter per minuut onder een willekeurige hoek.

  Ik wil meer informatie

  Bekijk de tutorial

  KES-E-R is een ronde en kosten besparende kabeldoorvoer oplossing geschikt voor kabels, hydrauliekleidingen en luchtslangen zonder connectoren. CONTA-CLIP biedt een breed assortiment aan producten die een alternatief bieden voor wartels. De KES-E-R is vervaardigd uit één basis materiaal, TPE.  Hierdoor is de KES-E-R buigzaam en kan deze kinderlijk eenvoudig in een knockout gedrukt worden van een behuizing of schakelkast.

  KES-E-R muurdikte

  De KES-E-R is geschikt voor behuizingen en schakelkast met een wanddikte van 1.5 mm tot en 4 mm. Hiervoor zijn er twee varianten KES-E-R doorvoeren. De A-variant is geschikt voor wanddiktes van 1.5 mm tot en met 2.5 mm en de B variant is geschikt geschikt voor wanddiktes van 2.5 mm tot en met 4 mm.

  De KES-E-R kabeldoorvoer biedt een hoge kabeldichtheid en past in M50 knockouts. In totaal zijn er zeven verschillende varianten beschikbaar. Met de KES-E-R 50 kunnen maximaal 35 kabeldoorvoeren gerealiseerd worden met een maximale diameter van 5.2 mm. De maximale kabeldiameter in de KES-E-R kabeldoorvoeren is 22.5 mm.

  De KES-E-R doorvoeren zijn streng getest volgens IP54 beschermingsgraad. Dit betekent dat de opening die het KES-E-R kabeldoorvoersysteem heeft, stofvrij afgedicht is en plensdicht is. De componenten in de behuizing of schakelkast worden volledig beschermd tegen stof. De KES-E-R biedt een bescherming tegen het binnendringen van water tot en met 10 liter per minuut onder een willekeurige hoek.

  Ik wil meer informatie