Blog2020-05-27T16:41:53+01:00

HET LAATSTE NIEUWS

HET LAATSTE NIEUWS

Hier vindt u onze actuele nieuws- en blogberichten. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over kabelmanagementsystemen van CONTA-CLIP. Heeft u vragen over ons bedrijf of producten, neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht.

KES-E-R – UITBREIDING

29 november 2023|

De KES-E-R is de kabeldoorvoer die zonder gereedschap geplaats kan worden en wordt verder uitgebreid voor openingen van 20, 25, 32 en 40mm doorsnede. De KES-E-R is geschikt voor kabels en of leidingen zonder connectoren. Door het grote aantal doorvoeren kan een hoge kabeldichtheid behaald worden. De KES-E-R wordt eenvoudig in de opening gedrukt en is beschikbaar in 2 varianten, één voor wanddiktes van 1,5 tot en met 2,5 mm en één voor wanddiktes van 2,5 tot en met 4 mm. Lees meer over de mogelijkheden met de KES-E-R uitbreiding bij onze kabelmanagement oplossingen.

KES-GB-FDA kabeldoorvoer

8 juni 2022|

De KES-GB-FDA kabeldoorvoer is speciaal ontwikkeld voor de food en beverage industrie. Vanwege de voedselveiligheid gelden er hier strenge richtlijnen (EC2023/2006). Door het hygiënisch ontwerp, afgeronde hoeken en bevestiging van de achterzijde, is de KES-GB variant zeer geschikt voor. De KES-GB-FDA is geschikt voor het doorvoeren van niet geassembleerde kabels, leidingen en luchtslangen (zonder connectoren). De KES-GB-FDA wordt toepast op plekken waar veel kabels/leidingen moeten worden doorgevoerd, maar waar weinig ruimte is. De KES-GB-FDA wordt toegepast in de voedingsindustrie waar kabels/leidingen zonder connector worden doorgevoerd. Lees meer over de mogelijkheden met de KES-GB-FDA bij onze kabelmanagement oplossingen.

KDSI-SR

28 mei 2022|

Met de introductie van de KDSI-SR frames breidt CONTA-CLIP het productgamma van het KDSClick kabeldoorvoeren programma verder uit De werkwijze is bijna identiek aan de KDS-SR met dat verschil dat de KDSI-SR een omgekeerde opbouw richting heeft (inverse). Op basis van feedback uit de markt is namelijk gebleken dat er niet altijd voldoende plaats is om de dichtelementen om de kabels of leidingen te plaatsen van binnen uit de schakelkast, behuizing of machine. Het KDSI-SR frame is net als het KDS-SR frame modulair op te bouwen met behulp van de inlay’s en aan te passen aan elk gewenste kabeldikte van [...]

KES-E-R

22 juli 2021|

De KES-E-R is de kabeldoorvoer die zonder gereedschap geplaats kan worden in een openingen van 50mm doorsnede. De KES-E-R is geschikt voor kabels en of leidingen zonder connectoren. Door het grote aantal doorvoeren kan een hoge kabeldichtheid behaald worden. De KES-E-R wordt eenvoudig in de opening gedrukt en is beschikbaar in 2 varianten, één voor wanddiktes van 1,5 tot en met 2,5 mm en één voor wanddiktes van 2,5 tot en met 4 mm. Lees meer over de mogelijkheden met de KES-E-R bij onze kabelmanagement oplossingen.

De KDS-R wint de Schaltschrankbau Innovation Award!

1 maart 2021|

De CONTA-CLIP mag zich SCHALTSCHRANKBAU Innovation Award Winnaar 2021 noemen! Deze onderscheiding hebben wij mogen ontvangen voor onze ronde kabeldoorvoeren KDS-R, ontworpen voor metrische uitsparingen in de maten M20 tot M63. De KDS-R zorgt voor een snelle en veilige montage van elektrische kabels, leidingen en slangen in behuizingen of schakelkasten. De geïntegreerde TPE dichtelementen zorgen voor een uitstekende afdichting conform IP66 op geverfde en ruwe oppervlakken.

Interview met Jörg Nowastowski-Stock in toonaangevend magazine SCHALTSCHRANKBAU

24 november 2020|

Onlangs heeft Jörg Nowastowski-Stock, Hoofd product management en lid van het bestuur, een interview gegeven in het toonaangevende Duitse magazine SCHALTSCHRANKBAU. Hieronder kunt u het artikel in het Engels lezen. “Solutions that nobody can get past” – The big interview CONTA-CLIP is launching the new cable entry system KDSI-SR on the market at the Hanover Fair 2021. KDSI-SR adapts the innovative sealing technology of KDS, but with its inverse system design, it is used for equipping control cabinets from the outside. In the following interview Jörg Nowastowski-Stock, Head of Product Management at CONTA-CLIP, explains the special [...]