KDSI-SR OMGEKEERD SCHROEF KABELDOORVOERSYSTEEM

KDSI-SR OMGEKEERD SCHROEF KABELDOORVOERSYSTEEM

KDS-SR Schroef kabeldoorvoersysteem

KDSI-SR is de omgekeerde variant van het revolutionaire KDS-SR kabeldoorvoersysteem! Snel, betrouwbaar en kinderlijk eenvoudig om kabels, leidingen of slangen door de wand te voeren. Het KDSClick kabelmanagement systeem is de ideale oplossing voor:

 • Schakelkasten
 • Behuizingen
 • Machines

Bij het KDSI-SR frame wordt van buiten naar binnen gewerkt. Eerst wordt het frame op de wand geplaatst van de schakelkast, behuizing of machine. Waarna de kabels, leidingen, of slangen door de opening worden doorgevoerd. Door het plaatsen van de inlays worden de kabels gescheiden en geordend. De dichtelementen worden van buitenaf om de kabels heen geplaatst en de cover zorgt voor een bescherming volgens IP66.

Montage video

Ik wil meer informatie

  Download de catalogus
  Ik wil een gratis proefmonster
  KDSi-SR frames

  KDSI-SR is verkrijgbaar in vier uitvoeringen. De uitvoeringen zijn compatibel met de industriestandaards.

  Combineer eindeloos met de inlays om tot de gewenste configuratie te komen die aansluit bij uw toepassing. De inlay wordt in het KDSI-SR frame geklikt. De ‘Klik’-toon is meteen het teken dat de inlay goed gemonteerd is

  KDS inlay
  KDS dichtelementen/seals

  Combineer eindeloos met de verscheidene dichtelementen. Dichtelementen zijn verkrijgbaar in klein en groot formaat met enkel- en meervoudige doorvoeren van 1 mm tot en met 35 mm.

  De dichtelementen worden om de kabels of leidingen heen geplaatst. Door de trapezium vorm ontstaat een trekontlasting die voldoet aan de DIN EN 62444 norm. De vinnen en de golfopening van de dichtelementen zijn zo ontworpen dat stof en water wordt buitengehouden volgens IP66.

  KDS strain-relief
  KDSi-SR frame seal

  Het KDSI-SR frames zijn voorzien van een ingesloten afdichting waardoor stof en water wordt tegen gehouden volgens IP66. De KDSI-SR frames kunnen gemonteerd worden op ruwe en gladde oppervlakten.

  Vervang of voeg eenvoudig een kabel of leiding toe zonder het gehele systeem te hoeven demonteren. Bespaar tijd tijdens onderhoudswerkzaamheden.

  KDSI Maintenance
  KDS/KES IP66

  De KDSI-SR doorvoeren zijn streng getest volgens IP66 beschermingsgraad. Dit betekent dat de opening van de KDSI-SR doorvoer stofvrij afgedicht en waterbestendig is. De componenten in de behuizing of schakelkast worden volledig beschermd tegen stof. De KDSI-SR doorvoer biedt een bescherming tegen het binnendringen van water tot en met 100 liter per minuut onder een willekeurige hoek.

  Ik wil meer informatie

  Bekijk de tutorials